...
The Man Behind

De juiste objecten vinden die van niets iets kunnen maken.
Het is een levensfilosofie geworden om de juiste sfeer op te wekken en om te kunnen genieten van waardevolle objecten. Het levert bijzondere, speciale en unieke momenten op.
Om ‘my lifestyle’ te kunnen overbrengen op u en u daar op dezelfde manier van te laten genieten, dat is het ultieme doel van ‘OBJECTS, your lifestyle’.

Als familiemens begint voor mij alles met innerlijke en uiterlijke schoonheid. Zo startte ik na mijn opleiding marketing en Europees bedrijfsbeleid in 1999 samen met mijn ouders een gerenommeerd interieurmerk. Onze producten werden 19 jaar lang door trendsettende winkels over de hele wereld verkocht. In die tijd ontmoette ik waanzinnig boeiende mensen en andere culturen die me op een nóg mooiere manier naar de wereld deden kijken.

Zo hebben de Oosterse invloeden nog steeds vat op wat ik doe en op de objecten die ik selecteer.
Naast gezond eten en een fysiek welzijn, heeft het Aziatische oog voor detail me in zijn greep. Voor mij moet een plaatje ‘kloppen’, en toch geeft een zekere imperfectie ook authenticiteit en karakter aan een object.

Alles wat ik doe, doe ik met volle overgave. Een werkdag is voor mij geen werkdag omdat die gevuld is met passie, schoonheid en goed gezelschap. Het is bijna een droom om zo te leven, en ik nodig eenieder uit om zich te laten onderdompelen in diezelfde eenvoud en puurheid. Alles begint bij de kunst van het genieten.

Geniet dus maar van OBJECTS.

Groetjes,

Didier Puylaert